Despre

Camera cu amintiri este proiectul ce ne aduce împlinire încă din anul 2010. Acela a fost momentul în care ne-am descoperit cu adevărat pasiunile: fotografia și videografia.

Despre noi am putea spune multe, însă ne rezumăm în a spune că suntem doi oameni ce se completează reciproc, formând o echipă creativă și profesionistă, ce pune suflet în tot ceea ce face.

Așteptăm de fiecare dată, cu aceeași nerăbdare, următorul eveniment foto-video. Nicio poveste nu seamănă cu cealaltă, și ne considerăm norocoși că putem surprinde în imagini toate acele detalii, momente spontane și sentimente de care ai parte o singură dată în viață.

Experiența ne-a arătat că planificarea unui astfel de eveniment poate fi pe alocuri copleșitoare. Ne dorim să pășiți cu încredere într-una dintre cele mai frumoase zile din viața voastră, de aceea vă vom răspunde la toate întrebările pe care le aveți, începând de la ședința foto prewedding și până la trash the dress. Altfel, vă veți putea concentra și asupra celorlalte aspecte importante: locația, aranjamentele florale și formația.

În încheiere, ne vom prezenta: suntem Cătălin Voinea, fotograf nuntă și Adrian Moise, videograf nuntă, echipa ce vă va oferi amintirile de care o să vă bucurați pe parcursul întregii vieți.